Címlap Rólunk
Cégismertető PDF Nyomtatás E-mail
2009. március 29. vasárnap, 20:05

A Szarvas Coop Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. – t 1999. november 12. alapította a Szarvas és Vidéke Általános Fogyasztási és Értékesítő Szövetkezet és 22 magánszemély. A tulajdonosi kör 1999. decemberében a Kondorosi Áfész törzstőke emelésével bővült. A részvénytársaság saját tőkéje közel 250 millió forint.

156 főt foglalkoztató Szarvasi központú cégünk fő tevékenységeként Békés megye 12 településén 23 élelmiszer kereskedelmi, egy – egy lakberendezési ill. gazdaboltot  és 2  iparcikk jellegű üzletet működtet. Élelmiszer kereskedelmi profilú üzleteink az országos Coop üzletlánc tagjai.

Az alapító áfész üzletpolitikáját, filozófiáját folytatva részvénytársaságunk elhivatott a technológiai fejlesztés, korszerű kereskedelmi rendszerek alkalmazása, a vásárlók igényes , magas színvonalú kiszolgálása mellett.  Ennek érdekében kihasználva költségvetési és uniós pályázati forrásokat jelentős önerő mellett több mint 100 millió forint értékben valósítottunk meg fejlesztéseket üzleteinkben.

A fejlesztéseknek köszönhetően többek között bevezetésre került a HACCP rendszer, az országos Coop informatikai program és a  pontgyűjtős Coop törzsvásárlói program.

Folyamatosan keressük a lehetőséget bolthálózatunk bővítésére, szeretnénk újabb településeken újabb üzletekben a lakossághoz eljuttatni a Coop hálózat adta előnyöket.

A részvénytársaságunk tulajdonosai, vezetői és alkalmazottai elkötelezettek a vásárlók magas szintű, legnagyobb megelégedésükre szolgáló kiszolgálása mellett.

Büszkék vagyunk arra, hogy az Önök által üzleteinkben elköltött forintok segítségével a Coop cégcsoport a Magyar Olimpiai Csapat arany fokozatú támogatója lehet.

Dim lights Download

Módosítás dátuma: 2010. január 13. szerda, 13:32